Bejelentés
Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Kérjük, aki teheti vonattal vagy busszal utazzon!

A különvonattal érkezőket várjuk az állomáson, segítünk megtalálni az ingyenes NOE buszokat, amelyek egyenesen a Tettyére viszik a résztvevőket. A pécsi helyi busztársaság öt autóbuszt bocsát a rendelkezésünkre, ezek az állomáson várják az érkező vonatokat, akkor indulnak, amikor kérjük, nem állnak meg sehol, egyenesen fölvisznek mindenkit a regisztrációhoz és igény szerint többször is fordulnak. A buszok 9.20-tól (az első vonat érkezésétől) kb. 10.00-ig folyamatosan viszik fel az érkezőket a Tettyére.
Az állomáson és a NOE parkolóban is önkéntes segítők várják az érkezőket, bármilyen probléma esetén hozzájuk lehet fordulni.
A hazautazás ugyanígy lesz: a buszokba 17 órakor lehet beszállni a Tettyén és mindenkit lehoznak az állomásra.
Fontos: csak a NOE zászlós buszokra lehet ingyen felszállni, a többi helyi járatra csak jegy érvényesítésével, ha valaki elveszett, lemaradt, kérjen segítséget az önkénteseinktől!

A különbuszokkal érkező csoportok a Tettye téren szállhatnak ki, a buszok itt csak a kiszállás idejére állhatnak meg, számukra napközben az állomás mellett ingyesenen biztosítunk bérelt parkolóhelyet:

Vasútállomás melletti NOE busz- és szgk. parkoló megközelítése

Térképvázlat buszos csoportoknak

Fontos: javasoljuk, hogy a buszos csoportok maradjanak a kijelölt útvonalon (33-as helyi buszjárat vonala), senkinek nem ajánljuk, hogy bemenjen a Tettye városrészbe ahol busszal se megállni, de megfordulni nem lehet!

Aki Pécsre menetrend szerinti Volán busszal érkezik, kérjük jelezze a szervezők felé a busz érkezési idejét, várjuk őket a buszpályaudvaron! Jelentkezni lehet az alábbi telefonszámon (SMS-t küldeni): 70/332-3514 és email címen: vardaikr@gmail.com.

A személyautóval érkezőknek fontos figyelmeztetés: a Tettye tér környékén a résztvevő tánccsoportok, zenekarok, lovasbemutató és veteránautók miatt nem lesz szabad parkolóhely! A Tettye városrész szűk utcáiban pedig szinte reménytelen parkolóhelyet találni, ezért az Alsó Havi utcában és a vasútállomás mellett lesz két bérelt NOE-parkoló, amit a karszalaggal ingyenesen lehet igénybe venni. Az állomás melletti parkolóból az állomás elől 9.20 - 10.00 között folyamatosan induló NOE jelzésű ingyenes buszokkal tudnak fölmenni a Tettyére.

Az Alsó-havi utcai NOE parkoló megközelítése

Vasútállomás melletti NOE busz- és szgk. parkoló megközelítése

Friss hír! - újabb ingyenes parkolási lehetőség személyautók számára

A Baranya Megyei Kereskedelmi és Iparkamara önzetlen felajánlásából a 30 db személyautó részére ingyenes, zárt és őrzött parkolót tudunk biztosítani a Tettye irodaház udvarán. Ez a parkoló már pénteken 16 órától igénybe vehető hétfő reggel 7 óráig.

A Tettye irodaház egyben a találkozó egyik helyszíne is, itt lesz az ebéd, a csomagmegőrzés, pelenkázás és szoptatás.

Innét a találkozó gyalog közelíthető meg: a park 400 m-re, a regisztrációs sátor 700 m-re van, a park fölső végén. (A Tettye utca fölső szakasza építkezés miatt le van zárva, autóval nem lehet fölmenni.)

A Tettye irodaház 30 férőhelyes parkoló megközelítése - fényképes térképvázlat

 Pécsett a történelmi belvárosba nem lehet behajtani autóval, a városközpont többi része forgalomcsillapított övezet fizető parkolókkal: Parkolás Pécsett, zónák, díjszabás, térképvázlat

Térképvázlatok, fényképes útvonalleírások:

Térképvázlat buszos csoportoknak

Térképvázlat vonattal és Volánbusszal érkezőknek

Térképvázlat személyautóval érkezőknek, parkolási lehetőségek

A Tettye irodahaz megkozelitese

Térképvázlat GPS koordinátákkal

A 33-as busz menetrendje

A 33-as busz útvonala, megállók a térképen
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!